Mit kontor ligger ovenover Fit&Sund.

Når du kommer ind ad hovedindgangen er der en mindre dør på venstre hånd, hvor du kan gå, eller tage elevatoren op på 1. sal. Der er venteværelse til højre, når du kommer ind. Toiletter ligger forbi venteværelset og nede for enden af gangen til højre. 

Der er fri parkering lige udenfor. 

Jeg får mange henvendelser og har for tiden 4-5 ugers ventetid. Jeg forsøger at imødekomme alle behov for at få en tid hurtigst muligt, og at give besked, når der kommer afbud. Jeg håber, der er forståelse for, at jeg sjældent kan flytte en tid med kort varsel. Når du er igang med et forløb, vil det være en hjælp, hvis du selv sørger for at få de aftaler i kalenderen, du ønsker. Tak.

 

Priser:


Individuel konsultation (1 time) 1000,- 

Individuel konsultation for private (1 time med 150,- rabat) 850,- 

Konsultation med kombineret samtale og KST (1½ time) 1100,-  

Parterapi (1½ time) 1500,-

Supervision (1 time) 1000,-  

Ved udeblivelse fra en aftale, eller manglende afbud senest kl 16 dagen i forvejen betales det fulde honorar. 

Du kan betale med mobilepay, kontant eller ved bankoverførsel til Merkurbank 8401 1150764. Hvis du betaler over netbank bedes du overføre penge på dagen hvor vi har en aftale. Anfør venligst regningsnummer eller navn og dato.

Er du medlem af sygesikring “danmark” (i gruppe 5, 1 eller 2) kan du få et tilskud på 300 kr. per psykologtime. Der gives tilskud til 11 henvisningsårsager uden alderskrav.

Se eventuelt www.sygeforsikring.dk

 

Jeg har samarbejdsaftaler med Falck Healthcare, Prescriba, Crecea og SOS International og Nordisk Krisekorps. Konsultationer gennem netværk er på 50 minutter.

Som autoriseret psykolog er jeg godkendt af alle forsikringsselskaber. Sørg for at kontakte dit forsikringsselskab før vi starter et forløb, så du er sikker på, at din forsikring dækker behandlingen.  

 

OBS: Jeg har ikke ydernummer og kan derfor ikke tage imod henvisninger fra din læge.